Nye kontorlokaler for mediebyrået We Are Live

  1. Kategori

    interiør, ferdigstilt
  2. År

    2018
  3. Sted

    Skøyen
  4. Kunde

    We Are Live
  5. Rolle

    interiørarkitekt
  6. Del

    Facebook  Twitter

Da det unge mediebyrået We Are Live skulle flytte, stod de med et stort, tomt rålokale, som ved første øyekast så kjedelig og vanskelig ut. Gjennom kreativ prosess og tett involvering med kunden ble konseptet med ulike nivåer og soneinndeling født.

Lokalene ligger i en toppetasje på Skøyen i Oslo, med fantastisk utsikt i alle retninger og stor takterrasse. Gjennom prosessen er det utarbeidet gode skreddersydde løsninger som er tilpasset We Are Live sin visjon og verdier.

Lokalene er utformet som et variert terreng for å imøtekomme et lekent og ungt selskap med varierte arbeidsdager og skiftende fagligheter. Ulike sitte- og arbeidssituasjoner med nivåspring, nisjer og rom-i-rommet gir en spennende romløsning som skaper både avskjermede og sosiale funksjoner.

Materialpalett er holdt ren med noen innslag av farger og tekstiler, for å kunne danne en tidløs bakgrunn for et selskap i utvikling. Lokalet skal kunne romme et selskap i vekst og utvikling, det er derfor lagt til rette for et mange ulike arbeidssituasjoner. Spennende materialer og bruk av levende planter og variert belysning legger til rette for inspirerende omgivelser som fungerer like bra om kvelden som på dagen.

Foto: Einar Aslaksen (https://einaraslaksen.com/)

Belysning: SML Lighting (https://www.smllighting.no/)