Spiren CC-Vest

  1. Kategori

    næring, interiør, ferdigstilt
  2. År

    2018
  3. Sted

    Lilleaker - CC-Vest
  4. Kunde

    Mustad Eiendom
  5. Rolle

    arkitekt, interiørarkitekt, søker
  6. Del

    Facebook  Twitter

Spiren er en paviljong som er oppført i tilknytning til hovedinngangen til kjøpesenteret CC-Vest for å styrke ankomsten og skape liv.
Paviljongen brukes til ulike pop-up shops og for å promotere nye butikker på senteret.

Viktige kriterier for etableringen av Spiren var å skape en midlertidig struktur som enkelt kan demonteres og flyttes, samtidig som det skal oppleves som et permanent sted med gode materialer.
Paviljongens materialer forsøker å være både framtidsrettet og moderne, samtidig som de skal ivareta et nordisk uttrykk med treverk og varme.

Interiøret er utformet for å være så åpent og fleksibelt som mulig for å kunne tilpasses alle de ulike leietakernes behov og produkter. Interiøret og alle møblene og designet for et bredt bruksområde og høy tilpassingsevne, så de er relativt nøytrale og diskrete både i form og materialbruk.

Paviljongen skal være diskret, men samtidig fungere som et blikkfang. Fasadene er derfor kledd med polykarbonat, et transluscent materiale som slipper lys gjennom begge veier. På dagtid gir materialet gode dagslysforhold inne, samtidig som paviljongen utvendig blender inn med omgivelsene. På kveldstid fremstår paviljongen som en stor lykt, og lyser opp og aktiviserer uteområdene rundt paviljongen og hovedinngangen til kjøpesenteret.