Ny butikk for Heaven Scent

 1. År

  2022
 2. Sted

  Oslobukta
 3. Kunde

  Carucel Eiendom/Heaven Scent
 4. Rolle

  Interiørdesign
 5. Del

  Facebook  Twitter

Heaven Scent er et konseptparfymeri med butikker i Oslo og på nett. Vi har bistått kunden med designkonsept og interiørdesign for deres nye butikk i Oslobukta. Området er et splitter nytt handelssentrum ved Munchmuseet og Operaen, med mange fine små butikklokaler og sterke butikkonsepter. Vi har bistått utleier Carucel Eiendom med utvikling av flere lokaler i området, deriblant Heaven Scent.

Parfymeriet håndplukker de beste nisje- og kultmerkene fra hele verden og fører et selektivt utvalg av parfyme, hud- og kroppspleie, hårpleie, make-up, interiørduft og hår-accessoirer. Utfordringen her ble derfor å utvikle et helhetlig konsept for en samling av ulike merkevarer og produkter, samt å sørge for godt med skjult oppbevaringsplass.

Sammen med kunden har vi arbeidet med å utvikle et konsept som fremstår som en moderne og frisk farge- og materialepalett. Fokuset ligger på en samling av ulike teksturer fremfor farger, noe som skaper en enkel base hvor produktene får hedersplassen. Paletten er spunnet rundt et verk av kunstneren Nicolay Aamodt, som ble spesiallaget til butikken som en del av interiørkonseptet.

Det store bordet og kassadisken er kledd i fasadeplater fra Steni, som var til overs etter en fasadeproduksjon. Platene ble kuttet til på fabrikken og montert på sted. Til prosjektet utarbeidet vi både arbeidstegninger til byggeplass og møbeltegninger til produksjon i utlandet.

Ønsker du hjelp til å utvikle drømmeprosjektet?
Snakk med oss om ditt prosjekt, vi hjelper deg gjennom hele prosessen!


Ønsker du å lese mer om hvordan vi jobber og hvordan prosessen var i dette prosjektet? Sjekk ut flipp-booken vår om prosess her:

https://www.flipsnack.com/A58DBDAA9F7/flipbook-arbeidsprosess-wood-interi-r.html

Foto: Tove Sivertsen