Nytt kontorlokale i Fornebuveien

 1. Kategori

  interiør, ferdigstilt
 2. År

  2022
 3. Sted

  Fornebu, Bærum
 4. Rolle

  Interiørarkitekt
 5. Del

  Facebook  Twitter

Sirkulære rom bærer alltid med seg en utfordring når det kommer til å lage en effektiv og god planløsning. Et kontorlokale krever velfungerende løsninger, hvor arbeidet skal kunne utføres sømløst og uten hindringer. I dette prosjektet var det i tillegg 5 forskjellige firmaer som skal jobbe i samme lokale. Det var viktig å skape en dynamisk planløsning, som legger til rette for gode individuelle arbeidssoner. Hvert firma har sine behov, og kontoret inneholder en rekke forskjellige måter å arbeide på. Arbeidsplassene er lagt rundt et felles areal i midten, som fungerer som en sosial kjerne hvor man møtes på tvers av tilhørighet.

Helt fra start var målet å skape en sofistikert arbeidsplass. På gulvet har det blitt lagt fiskebensparkett, og den overordnede stilen er hvite vegger, plassbygde løsninger i tre, og sorte detaljer. Resultatet er en arbeidsplass som spiller på de tradisjonelle ideene om et kontor, med et stramt og formelt uttrykk.

I dette prosjektet hadde vi også ansvar for utførelsen, ved å styre byggingen, installeringen og budsjettet. Vi er vi opptatt av å sørge for en godt resultat. Derfor er vi aktive i å besøke byggeplass og ha god dialog med håndverkere. Dermed sikrer vi en god utførelse, helt ned til den minste detalj.