Arts, restaurant på Aker Brygge

 1. Kategori

  interiør, ferdigstilt
 2. År

  2020
 3. Sted

  Aker Brygge, Oslo
 4. Kunde

  Miss Sophie AS
 5. Rolle

  Interiørarkitekt
 6. Del

  Facebook  Twitter

Med en fantastisk beliggenhet i Oslos finansområde åpnet restauranten Arts på vårparten 2020. Her kan man kikke på et yrende folkeliv i solen mens man nyter deilig mat og drikke - i stilige omgivelser.

Restauranten er resultatet av et samarbeid mellom gutta bak restauranten Miss Sophie og kunstgalleriet Fine Art, som bruker lokalene til å vise frem kunst av noen av samtidens største kunstfotografer, malere og grafikere. Samarbeidet legger til rette for en helhetsopplevelse, hvor man kan mingle i baren og ta turen innom galleriet i underetasjen før man nyter en middelhavs-inspirert lunsj eller middag i selve restauranten.

Gulvet har fått et grafisk sterkt uttrykk og er gjennomgående i hele restauranten. En enkel fargepalett, rillet glass og messingdetaljer lar kunsten få spille hovedrollen i opplevelsen av rommet.

Restauranten har også to chambre séparée, samt et større rom innerst i lokalet som kan bookes til spesielle anledninger. Disse rommene er gitt en dypere fargepalett med intim belysning og tunge tekstiler.

Arts: https://www.artsrestaurant.no/

Foto: Einar Aslaksen (https://einaraslaksen.com/)

Belysning: SML Lighting (https://www.smllighting.no/)