Aktuelt

Få innblikk i vår hverdag. Les mer om pågående prosjekter og andre ting vi synes du bør vite.

 1. Strategisamling

  Vi prøver hele tiden å utvikle oss og bli bedre. Både i fag, men også internt. Vi har derfor startet strategi- og ledelsesprosess med Hans Trygve, som har mye å bidra med på et område vi ikke selv kan så mye om. 

  Les mer Les mindre
 2. Hei Petter!

  Petter er arkitekt fra AHO, og har begynt å jobbe hos oss.
  Han har flere års fartstid fra plan- og bygningsetaten, så fra nå av regner vi med at alle søknader glir rett gjennom byråkratimaskineriet. 

  Les mer Les mindre

  Ankerveien snart ferdig

  Oppføring av 9 boliger i Ankerveien nærmer seg ferdigstillelse. Vi gleder oss til å se det ferdige resultatet! 

  Les mer Les mindre
 3. Si hei til vår siste nye ansatte Petrine

  Petrine startet i desember 2016, og er utdannet ved Kunstakademiet i København. Med utdannelse fra Danmark og erfaring fra et tilsvarende kontor her i Norge, kombinerer vi det beste fra de ulike tradisjoner og praksiser.

  Les mer Les mindre
 4. På fotoopptak med Einar Aslaksen

  For tiden jobber vi med nye nettside, og i den forbindelse har vi dokumentert noen av prosjektene våre sammen med fotograf Einar Aslaksen. Bielke&Yang designer ny identitet og nettside for oss. Vi gleder oss til lansering!

  Les mer Les mindre

  Møllemesterboligen med i den nye sesongen av "Unge Lovende"

  Et av våre tidligere prosjekter, Møllemesterboligen, er med i den nye sesongen av Unge lovende! Episode 4, helt på starten. Sjekk det ut! Du kan også lese mer om Møllermesterboligen her; http://www.klikk.no/bolig/bonytt/article899054.ece

  Les mer Les mindre

  Prosjektet på Østensjø utvikler seg videre

  Oppføringen av 3 eneboliger på fantastisk utsiktstomt på Østensjø i Oslo skrider frem. Byggeplasser ser alltid brutale ut, men det blir bra til sist!

  Les mer Les mindre