Aktuelt

Få innblikk i vår hverdag. Les mer om pågående prosjekter og andre ting vi synes du bør vite.

 1. Vi søker folk!

  Vi søker nye folk til teamet vårt! Vi ønsker oss både en erfaren arkitekt og en interiørarkitekt/ eventuelt interiørdesigner. Sjekk stillingsannonsen her;

  https://www.arkitektnytt.no/le...

  Les mer Les mindre
 2. Anmeldelse av restaurant Arts i DN og Finansavisen

  Restaurant Arts på Aker Brygge har vært åpen siden før sommerferien, og får gode anmeldelser i forskjellige aviser. Vi anbefaler å ta en tur innom, og smak på Burrataen!


  https://www.dn.no/smak/restaur...

  https://finansavisen.no/premiu...

  Les mer Les mindre
 3. Samarbeidsmøte med plan og bygg i Oslo

  Vi har de siste par årene opplevd at det er utfordringer i samhandlingen med plan og bygg i Oslo, det er veldig lange saksbehandlingstider, vanskelig å kommunisere, tilfeldige mangelbrev med mer. I samarbeid med Oslo Arkitektforening (OAF) og Tuvalu Arkitekter avholdt vi et digitalt møte med ledelsen i PBE Oslo, for å diskutere hvordan vi kan samarbeide bedre for bedre byggesaksbehandling.
  Tilstede var styreleder Tone Selmer-Olsen (OAF), etatsdirektør Siri Gauthun Kielland (PBE), enhetsleder byggeprosjekter Hanne Høybach (PBE) Mari Smørgrav (Tuvalu arkitekter) og Johanne Taugbøl (Wood arkitekter)

  Les mer Les mindre
 4. Wood jobber hjemmefra!

  Vi er inne i en veldig spesiell tid på grunn av COVID-19 og prøver å bidra så godt vi kan på å minimere smittespredning. Vi følger helsemyndighetenes råd og anbefalinger og har derfor hjemmekontor og dropper fysiske møter og befaringer. Ellers driver vi kontor som vanlig og sørger for at pågående og nye prosjekter ikke stopper opp. Ta vare på hverandre #stayhome <3

  Les mer Les mindre
 5. Velkommen, Inge!

  Vi har fått ny kollega! Inge Har tidligere jobbet hos Link og AMB, og er utdannet i Aalborg.

  Les mer Les mindre
 6. wood a+d i Dwell Magazine!

  Dwell, som er et stort amerikansk designmagasin har skrevet en artikkel om vårt prosjekt i Hellerud Gårdsvei. Sjekk det ut her!

  Les mer Les mindre
 7. wood er med på listen over "The most innovative best Architecture Websites of 2018!"

  Veldig hyggelig å være en del av Archiitect sin liste over de beste og mest innovative arkitekturhjemmesidene i 2018! All ære til Bielke&Yang som har designet hjemmesiden vår :) Listen finner du her: https://archiitect.io/best-arc...

  Les mer Les mindre

  Hellerud Gårdsvei kandidat til Oslo bys arkitekturpris!

  Vårt prosjekt i Hellerud Gårdsvei er kandidat til Oslo bys arkitekturpris og konkurrerer med 18 andre spennende prosjekter rundt om i Oslo. Vi er utrolig stolte og gleder oss til utstilling på Rådhusplassen som åpner 27/9-18. Her blir 10 av de beste forslagene stilt ut. Vi krysser fingrene :) 

  Les mer Les mindre
 8. Velkommen Oda!

  Oda er vår nye kollega! Hun har sin utdannelse fra KADK i København, praksis fra Stockholm, og har jobbet hos Urgent Agency i København det siste året. Nå har hun flyttet tilbake til Oslo og stater hos oss etter påske. 

  Les mer Les mindre