Aktuelt

Få innblikk i vår hverdag. Les mer om pågående prosjekter og andre ting vi synes du bør vite.

 1. wood a+d i Dwell Magazin!

  Dwell som er et stort amerikans designmagasin har skrevet en artikkel om vårt prosjekt på Hellerud Gårdsvei. Sjekk det ut her!

  Les mer Les mindre
 2. wood er med på listen over "The most innovative best Architecture Websites of 2018!"

  Veldig hyggelig å være en del av Archiitect sin liste over de beste og mest innovative arkitekturhjemmesidene i 2018! All ære til Bielke&Yang som har designet hjemmesiden vår :) Listen finner du her: https://archiitect.io/best-arc...

  Les mer Les mindre

  Hellerud Gårdsvei kandidat til Oslo bys arkitekturpris!

  Vårt prosjekt i Hellerud Gårdsvei er kandidat til Oslo bys arkitekturpris og konkurrerer med 18 andre spennende prosjekter rundt om i Oslo. Vi er utrolig stolte og gleder oss til utstilling på Rådhusplassen som åpner 27/9-18. Her blir 10 av de beste forslagene stilt ut. Vi krysser fingrene :) 

  Les mer Les mindre
 3. Velkommen Oda!

  Oda er vår nye kollega! Hun har sin utdannelse fra KADK i København, praksis fra Stockholm, og har jobbet hos Urgent Agency i København det siste året. Nå har hun flyttet tilbake til Oslo og stater hos oss etter påske. 

  Les mer Les mindre
 4. Intervju hos Dailystory

  Sjekk ut intervju av dagligleder CF på Dailystory.

  https://dailystory.no/2018/03/...

  Les mer Les mindre
 5. Ny medarbeider

  Vi har fått en ny kollega :) Johannes Schenker-Bø styrker teamet vårt med utdanning fra Oslo og München, samt arbeidserfaring fra både Norge og Tyskland. Velkommen!   

  Les mer Les mindre

  GOD JUL!

  Vi ønsker alle våres kunder og samarbeidspartnere en riktig god jul og en godt nytt år. Vi tar nå en velfortjent ferie og vil være tilbake på kontoret etter nyttår :) 

  Les mer Les mindre
 6. Årets klimavennlige julegave :)

  Hurra! Selv om vi jobber med fysisk formgivning ønsket vi å gi hverandre en annerledes ikke-materiell gave i år. Wood har derfor slettet alle våre ansattes CO2-avtrykk i samarbeid med CHOOOSE - og er med det verdens første klimapositive arkitektfirma!

  Les mer Les mindre
 7. wood tøynett!

  Vi er veldig fornøyd med å ha fått egne tøynett :)

  Les mer Les mindre