Aktuelt

Få innblikk i vår hverdag. Les mer om pågående prosjekter og andre ting vi synes du bør vite.

 1. Revisjon av reguleringsplan for småhusområder i Oslos ytre by.

  Nå har det kommet forslag til revidert reguleringsplan for småhusområder i Oslos ytre by (S-4220) https://www.oslo.kommune.no/sl...

  Vi anbefaler dere som eier tomt som er regulert av småhusplanen og tanker på å bygge garasje om å få opp dampen, da dette nå sannsynlig bare kommer til å bli vanskeligere.

  Les mer Les mindre
 2. Velkommen Eirik og Markus!

  Vi har fått to nye tilskudd på kontoret. Eirik er vår nye arkitekt. Han er utdannet ved NTNU, kommer i fra Oslo og har arbeidet med bolig- og næringsarkitektur. Markus er vår nye praktikant. Han tar utdannelsen sin på KADK i København, og skal jobbe hos oss i et år.

  Les mer Les mindre
 3. Huset brant ned - søknadsprosessen for gjenoppbygging tok over 6 måneder

  Ingenting er enkelt med saksbehandling om dagen, selv ikke gjenoppbygging av nedbrente hus. Plan og bygningsetaten tar lite selvkritikk for en søknadsprosess som nå har vart over 6 måneder. Les artikkelen om Line og Knut i Aftenposten:

  https://www.aftenposten.no/osl...

  Les mer Les mindre
 4. lys-neon-neonlys-lysdesign-skilt-neonskilt-utested-bar-fett-kreativt-lekent-kontor-arkitekter-arkitekt-arkitektur-design-wood-pult-mobler-interior-design-interiordesign-oslo-betong-moderne-butikk-butikkinterior

  Vi har flyttet!

  Wood arkitektur + design har flyttet til nye kontorer i Industrigata 36. Vi har vært så heldige å få tegne våre egne lokaler, tilpasset våre behov. Flere bilder og mer informasjon om prosjektet finner du her!

  Les mer Les mindre
 5. Anmeldelse av restaurant Arts i DN og Finansavisen

  Restaurant Arts på Aker Brygge har vært åpen siden før sommerferien, og får gode anmeldelser i forskjellige aviser. Vi anbefaler å ta en tur innom, og smak på Burrataen!


  https://www.dn.no/smak/restaur...

  https://finansavisen.no/premiu...

  Les mer Les mindre
 6. wood a+d i Dwell Magazine!

  Dwell, som er et stort amerikansk designmagasin har skrevet en artikkel om vårt prosjekt i Hellerud Gårdsvei. Sjekk det ut her!

  Les mer Les mindre
 7. wood er med på listen over "The most innovative best Architecture Websites of 2018!"

  Veldig hyggelig å være en del av Archiitect sin liste over de beste og mest innovative arkitekturhjemmesidene i 2018! All ære til Bielke&Yang som har designet hjemmesiden vår :) Listen finner du her: https://archiitect.io/best-arc...

  Les mer Les mindre

  Hellerud Gårdsvei kandidat til Oslo bys arkitekturpris!

  Vårt prosjekt i Hellerud Gårdsvei er kandidat til Oslo bys arkitekturpris og konkurrerer med 18 andre spennende prosjekter rundt om i Oslo. Vi er utrolig stolte og gleder oss til utstilling på Rådhusplassen som åpner 27/9-18. Her blir 10 av de beste forslagene stilt ut. Vi krysser fingrene :) 

  Les mer Les mindre
 8. Velkommen Oda!

  Oda er vår nye kollega! Hun har sin utdannelse fra KADK i København, praksis fra Stockholm, og har jobbet hos Urgent Agency i København det siste året. Nå har hun flyttet tilbake til Oslo og stater hos oss etter påske. 

  Les mer Les mindre